Vrouw in beweging

Pillows_Circle_1500x734

Elke donderdag van 19.30 tot 21.00 uur, uitgezonderd schoolvakanties.


Voor alle vrouwen, die terug thuis willen komen in deze drukke tijden.
Kom dieper in contact met je vrouwelijke energie en jouw beweging.
Anderhalf uurtje alleen voor jou, gewoon genieten en ontspannen.

Door oefeningen zoals de innerlijke glimlach, helende geluiden, ademhaling, meditatie, bewegingen uit de Tai Chi, Chi Kung, Tao, 5 elementen en Yin Yoga brengen we rust, energie, ontspanning en harmonie in ons lichaam en geest. Het helpt je lichter in het leven te staan. We eindigen met relaxatie.

Kom alsjeblieft zoals je bent: nieuwsgierig, lacherig, vermoeid, opstandig, liefdevol, knorrig, zenuwachtig, speels, energiek of slaperig.
Wees welkom, van klein tot groot, van jong tot oud, van werelds tot vroom.

Geen verplichte lessenreeks want je neemt zelf de verantwoordelijkheid om naar de lessen te komen. Noteer de data in je agenda als een belangrijke afspraak met jezelf en neem er de tijd voor.
Er is geen enkele voorkennis vereist, enkel de bereidheid om op zoek te gaan naar de vrouw in jezelf.
Draag gemakkelijke loszittende kledij. Een matje, dekentje en kussen breng je ook mee voor de relaxatie.

Je zal zien dat je herladen naar buiten komt en kracht hebt geput om op jouw best te zijn.

Jouw bijdrage komt op € 25,00 voor een 5 beurten kaart
of een kennismaking les voor € 5,00

Locatie: In de polyvalente zaal van het mIssiehuis
Klein Bijgaardenstraat 27 A – 1600 Sint Pieters Leeuw

Reacties:

21/11/2017 Valérie VDB

De sessie van twee weken geleden was (op mentaal vlak) niet gemakkelijk voor mij. Ik doe al heel veel aan meditatie, yoga, tai-chi… Tao had ik al ook een beetje gedaan in het verleden. Een vriendin heeft mij ook veel verteld over meridianen en acupunctuur. Ik zelf lees graag over deze subjecten. Op het pad van persoonlijke ontwikkeling ben ik geen beginner (ook al zou ik niet zeggen dat ik echt ver ben ?).

Dit allemaal om uit te leggen waarom het voor mij moeilijk was : ik vond de oefeningen oppervlakkig en effectloos, en dacht dat ik niet zou terugkomen, dat het voor mij (met alles wat ik al doe) niet nodig was.

Maar dan… ben ik de volgende dag wakker geworden, en zo een gevoel had ik nog nooit ervaren. Ik kan het maar slecht beschrijven maar ik zou zeggen dat ik een nieuw lichaam had gekregen en dat mijn vermoeidheidsteller op nul gezet was. Zo uitgerust wakker worden, is sinds meer dan 20 jaar niet meer gebeurd. In mijn hoofd was ik uitgerust, en in mijn lichaam ook. En dat gevoel heb ik de hele vrijdag gehad. Totaal uitgerust ! Totaal nieuw lichaam. Alsof zou ik op die dag geboren zijn…

Ik weet niet of dat een « classiek » gevoel is na een tao-sessie bij u ?

In ieder geval moest ik mijn beoordeling herzien en vaststellen dat uw lessen mij wel heel veel kunnen brengen. Ik kom dus graag volgende week donderdag terug.

17/05/2018 Martine Van Laethem

Het was fijn gisteren kennis te maken met je praktijk en vooral te ervaren wat het doet met een mens!