Gemberdag

aaron-burden-223239

Wintertijd, een tijd die uitnodigt tot verstilling tot diep in onze kern.
We laten ons in het water element glijden om weer op te laden .
Wintertijd, de ideale tijd om onze batterijen op te laden zodat we in de lente weer volop aan de slag kunnen gaan. Onze nieren en blaas zijn onze batterijen van ons leven.

Deze tijd is ook de meest feestelijke tijd om met familie en vrienden door te brengen. Gun jezelf een kado door even tijd te maken om je batterijen op te laden.

In de voormiddag doen we wat Chi Kung, yin yoga en psoas oefeningen. Na de lunch geven we bij elkaar gember kompressen om onze niertjes op te warmen. Tussendoor voedingsadvies en tips om het water element te versterken en te voeden.

De nodige pauzes zijn voorzien van thee, koffie en koekjes. Een soep is voorzien tijdens de lunch.

Wat breng je mee?

 • een grote badhanddoek
 • een katoenen keukenhanddoek
 • een warm dekentje
 • een kussen 

Wil je op de hoogte gebracht worden van de volgende gemberdag?
Schrijf je dan hier in

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Enkele reacties

  Enkele dagen later… Een goed gevoel – een antenne om goed voor onszelf te zorgen – vol positieve energie. Hilde, je hebt een aangename stem om deze sessies te begeleiden, rustig, zacht, heel duidelijk ook … Mijn appreciatie!

  Rita

  Ik heb nog lang nagenoten van deze fijne ervaring.De gastvrijheid en zachtheid van Hilde, de stilte, negatieve dingen verwerken en omzetten in energie,  zonder je te moeten bewijzen tussen nieuwe mensen zitten, het element water om ons te herbronnen, 
  en vooral de tijd om in jezelf te verdiepen maakten deze dag geweldig.       

  Kathleen