Workshop Oceaandrum

Oceaandrum

Altijd aan zee met je eigen oceaandrum!

Hou jij ook zo van het geluid van de zee? De rust die ontstaat bij het geluid van de golven? Kom dan naar deze workshop en maak zelf, onder begeleiding, je eigen oceaandrum, een smoezel-instrument dat het geluid maakt van de zee.
Te gebruiken tijdens meditaties, om kinderen tot rust te brengen, in yogalessen, op school, in allerlei therapievormen, workshops en massages of gewoon om samen te genieten met het hele gezin.

Je hoeft niets mee te brengen dan je boterhamen en een haardroger, alle materialen zijn inbegrepen: grote rieten mand, stof, lijm, zaden en pitten, verf, schildergerief en overige benodigdheden.

Ben je geïnteresseerd in deze sessie? Hieronder vind je alvast de praktische info!
Wanneer: Zondag 28 Juni 2020 van 10.00 tot 17.00 uur
Waar: Magnolialaan 5 bus 7 – 1601 Sint Pieters Leeuw
Onder begeleiding van Lieve Meliswww.lievemelis.com
Prijs: € 95,00* alles inbegrepen, inclusief koffie of thee en verse soep om ’s middags wat energie op te doen.
Inschrijven kan je doen tot en met 16 juni door een mailtje te sturen naar lifeisbeautiful@tao-everyday.be
De inschrijving is definitief na overschrijving van € 95,00 op rekeningnummer BE08 9733 7043 1213, met vermelding van je naam en 28/06/2020 Oceandrum

*Indien je zelf over een grote ronde of ovale rieten mand van minimum 50 cm doorsnede en max 15 cm hoog beschikt, mag je deze altijd meenemen en horen we dit graag om hier dan mee rekening te houden. Er wordt dan € 15,00 in mindering gebracht op de totaalprijs.

Warme groet,
Hilde

PS: Indien de corona maatregelingen nog van toepassing zijn, dan is er plaats voor 6 personen.